Tjänster och rådgivning

Utnyttja våra experter

Vi på PS Energi erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter. Vi vet att företag är unika och även förutsättningarna. Med genuin kunskap och lång erfarenhet från olika typer av lösningar är vi er kunskapspartner. Använd oss.

Ta reda på varför vi har branschens nöjdaste kunder i södra Sverige.PS Tankkort

Vi hjälper till med en kortlösning som passar er. Kortens tillhörighet vad gäller chauffö, fordon etc är vanliga önskemål. Vi säkerställer att ni har konkurrenskraftiga priser och möjlighet till miljörapporter etc. Vi har 30 dagars betalningsalternativ för alla våra kunder.

Egen tankstation
Funderar ni kring en egen station eller tank på plats. Vi har erfarenhet från många tidigare projekt och vet hur ni slipper de vanliga misstagen. Vi hjäljper er med kalkylen och de lösningar ni behöver utöver som service, automatisk påfyllnad/leverans, sensorer etc.

Bilvård
Vi tillhandahåller de bilvårdsprodukter vi anser är de främsta på marknaden och är generalagenter för Kenotek. Låt oss hjälpa dig, du kommer att bli förvånad över hur

Bränslen, smörjmedel, uppvärming
Vi har ett brett sortiment och beroende på dina förutsättningar hjälper vi dig att hitta rätt produkt och lösning för just dig.

Hållbarhet
För oss är miljön viktig och vi försöker alltid ha alternativ och hjälper dig gärna att göra din hållbara resa med dina förutsättningar. Fråga oss vad det finns för alternativ för just dig.

Drivmedelstationer

50 drivmedelstationer i södra Sverige

Våra stationer är strategiskt placerade i södra Sverige för att optimera logistiken och ge våra kunder lättillgänglig access där de behöver den. Vi arbetar hårt för att kunna erbjuda fossilfritt bränsle och redan 2022 kommer hälften av våra stationer att nå dessa mål.

PS Tankkort är en flexibel lösning och vi har erfarenhet av väldigt många olika upplägg. Vi kommer även att lösa era behov. Utöver branschens högsta service har vi konkurrenskraftiga priser och flera smarta tjänster kopplade till korttjänsten i vår kundportal som tex miljörapporter etc.

Kontakta oss idag så berättar vi mer om fördelarna med PS Tankkort.

in-house station – Cistern och anläggning

Vill du ha en egen station?

Vi har hjälpt över 40 företag i södra Sverige med en så kallad in-house station. Med andra ord en station som anpassas enbart efter ert behov av bränsle eller utrustning.

Hoppa över de vanliga misstagen och få hjälp med kalkyl etc. Idag finns en rad smarta tjänster som tex automatisk påfyllning/leverans, sensorer etc.

Kontakta oss idag så berättar vi om hur en sådan lösning skulle kunna se ut för dig.