Drivmedelsstationer

Vi finns där du finns.

Vårt nätverk av stationer har vuxit fram genom att vi lyssnat på vart våra kunder vill att vi ska finnas. Idag kan du med PS-kortet tanka på drygt 50 stationer i södra Sverige. Majoriteten är anpassade till tung trafik och nästan hälften erbjuder förnyelsebart bränsle. Stationerna är placerade på strategiska platser för att optimera logistiken för våra företagskunder. Vår ambition är att fortsätta hjälpa våra kunder med deras logistik genom att växa nätverket där du finns. Tipsa oss därför gärna om positioner som skulle passa just dig eller din verksamhet.

Vill du ha en egen station? Behöver du hjälp med förnyelsebara produkter? Vi har hjälpt över 40 företag i södra Sverige med en så kallad in-house station. Med andra ord en station som anpassas enbart efter ert behov av bränsle eller utrustning.

Har du PS tankkort?

Med vårt tankkort får du tillgång till hela vårt nätverk av drivmedelsstationer. Dessutom får du full kontroll, enkel administration och hjälp med att nå dina miljömål. Dina inköp samlas på faktura och har du fler fordon erbjuder vi även kundlogin, fordonsuppföljning, anpassade fakturor, tvåkortssystem med mera.