Drivmedelsprodukter

Kvalitativa och hållbara drivmedel

Alla våra drivmedelsprodukter uppfyller de hårda krav som fordonstillverkaren idag ställer för att uppnå rätt förbränning och avgasrening. Dessutom uppfyller produkterna alla de lagkrav som idag finns på reduktion av fossil koldioxid.

Den förnyelsebara resan – på dina villkor

Vi hjälper dig på din resa att bli förnyelsebar. Oavsett om du vill tanka förnyelsebara produkter på station eller via egen tank erbjuder vi produkter och tjänster som kan göra dig och ditt företag mer hållbart redan idag.

Hör av dig så berättar vi mer!


Observera att reduktionstalen för respektive produkt avser nivåer från och med 1 januari 2022. Reduktionstalet motsvarar produktens minskning av växthusgasutsläpp jämfört med en helt fossil motsvarighet i ett livscykelperspektiv.

Återförsäljare

Certifierad Preem Partner

Vi är en certifierad partner till Preem vilket innebär en trygghet för dig som kund. Certifieringen är ett kundlöfte och garanterar inte bara vår kunskap om produkter, lagar, miljö och säkerhet utan garanterar även produktkvalitet och trygghet. Vi uppfyller alla de hårda krav Preem ställer för att erhålla certifieringen.