Stor nog att serva dig, liten nog att känna dig..

Som din lokala leverantör av drivmedel, eldningsolja, smörjmedel och kemtekniska produkter kombinerar vi det lilla bolagets flexibilitet, höga servicegrad och personlighet med det stora bolagets muskler, produktkvalité, kunskap och priser.

Du kan idag tanka på en av våra många drivmedelsstationer, beställa diesel, eldningsolja eller bensin och få det levererat direkt till din tank, eller köpa smörjmedel och kemtekniska produkter från vårt välsorterade sortiment.

Vill du också ha en snabb och proffsig drivmedelsleverantör som håller vad de lovar, alltid prioriterar dina önskemål, värdesätter samtliga kundrelationer och samtidigt erbjuder marknadens bästa produkter till konkurrenskraftiga priser – Välkommen till oss!

Historia.

PS startades av familjen Sjöö i november 2001. Pelle och Kristina Sjöö hade då redan en gedigen erfarenhet av oljebranschen. 1989 startade de Petroleum Service i Halmstad som efter några år köptes av Svenska Shell. När Shell beslutade att centralisera sin verksamhet till Stockholm och stänga de lokala dotterbolagen grundade familjen PS Olje AB. Personlig service, närheten till kunderna och flexibla lösningar har alltid varit kärnvärden och en centralisering till Stockholm ansågs då inte vara till fördel för varken kunden eller företaget. Teorin stämde och PS växte allt mer på den lokala marknaden. Till en början sålde och levererade företaget till största del eldningsolja men i takt med att eldningsoljan minskade satsade företaget allt mer på drivmedel och smörjmedel. Satsningen visade sig vara riktig och företagets tillväxt ökade snabbt under andra hälften av 2000-talet. Mycket med anledning av en kraftigt förstärkt position på dieselmarknaden, men också på grund av mindre förvärv, nya samarbetspartners och etableringar av drivmedelsstationer. I december 2014 genomförde företaget sin hittills största affär då PS förvärvade Oljetjänst i Ljungby AB. För att ytterligare bredda sitt verksamhetsområde förvärvades Energi och Värme i Blekinge sommaren 2017 och Bo Alvarsson Oljor i Kalmar våren 2019.

Nutid.

Idag har PS fortfarande samma fokus på lokal närvaro, kundvård, kvalité och priser. Företaget är verksamt i Halland, Småland, Blekinge och norra Skåne med kontor i Halmstad, Ljungby, Karlskrona och Kalmar. Produkterna transporteras med någon av våra 12 tankbilar, tankas på någon av våra drygt 45 drivmedelsstationer eller levereras från något av våra tre, mycket välsorterade, lager av smörjmedel och kem i Halmstad, Ljungby och Karlskrona. Totalt sysselsätter vi drygt 30 personer och säljer över 170 miljoner liter per år. PS har ett väldigt nära samarbeta med Preem. Att ha Sveriges största oljebolag i ryggen ger stora muskler, bästa produktsortimentet och en ständig utveckling av kunskap.

Framtid.

Vi ska fortsätta växa genom att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser i kombination med marknadens i särklass bästa service genom personlighet, flexibilitet, tillgänglighet och kunskap. Vårt nätverk av drivmedelsstationer ska växa och vi ska fortsätta erbjuda ett komplett sortiment av smörjmedel och kem till alla typer av fordon och maskiner. Dessutom ska vi även i fortsättningen hjälpa våra kunder spara pengar genom att alltid leverera rätt produkt till rätt pris vid rätt tidpunkt för bästa tänkbara drift och kvalité.

Våra kontor.

Halmstad

Oljevägen
302 50 Halmstad

Telefon: 035–19 19 19
E-post: info@psolje.se

Ljungby

Långgatan 17
341 32 Ljungby

Telefon: 0372–821 00
E-post: ljungby@psolje.se

Karlskrona

Silvervägen 10
371 50 Karlskrona

Telefon: 0455–269 00
E-post: karlskrona@psolje.se

Kalmar

Telefon: 0480–195 25
E-post: kalmar@psolje.se

Stolta siffror.

Våra egna klimatmål är både skärpta och skarpa.

20

År i branschen

78

Miljöstationer

64 753

Kubik drivmedel / år

26

Grymma medarbetare

Relevant fakta

Curabitur ac leo nunc estibul et mauris vel ante finibus maximus nec ut leo. Integer consectetur luctus quisque.

Återförsäljare

Certifierad Preem Partner

Vi är en certifierad partner till Preem vilket innebär en trygghet för dig som kund. Certifieringen är ett kundlöfte och garanterar inte bara vår kunskap om produkter, lagar, miljö och säkerhet utan garanterar även produktkvalité och trygghet. Vi uppfyller alla de hårda krav Preem ställer för att erhålla certifieringen.

Som certifierad återförsäljare kan vi refererar till Preems ledningssystem gällande kvalitet, miljö och arbetsmiljö:

Miljöpolicy

Certifikat

Karriär

Bli en av oss?

Vestibulum ante ipsum primis faucibus orci luctus et ultrices posuere.

Tankar du hållbart?

PS tankkort är inte bara hållbart, det är även prisvärt