Miljöinformation.

Miljöinformation om våra drivmedel.

Här hittar du detaljerad miljöinformation om våra drivmedel. Denna information finns tydligt tillgänglig på drivmedelspumpar på samtliga av våra stationer. Informationen presenteras för att du som kund så enkelt som möjligt ska kunna göra aktiva miljöval. Observera att denna miljöinformation baseras på 2022 års rapportering.

Vill du läsa mer om bestämmelserna kring miljöinformation så hittar du den här hos Energimyndigheten.

Certifierad Preem Partner.

Vi är en certifierad partner till Preem vilket innebär en trygghet för dig som kund. Certifieringen är ett kundlöfte och garanterar inte bara vår kunskap om produkter, lagar, miljö och säkerhet utan garanterar även produktkvalitet och trygghet.

Vi uppfyller alla de hårda krav Preem ställer för att erhålla certifieringen.

Vi är

PS energi.

 

PS Energi är ett innovativt och ansvarstagande energi- och drivmedelsföretag med över två decennier av erfarenhet. Vi har byggt ett starkt rykte för att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet, alltid med personlig service och flexibilitet för att möta våra kunders unika behov. Vi förbereder oss för framtiden genom att ständigt utveckla våra erbjudanden med den senaste teknologin och hållbara lösningar.

Vår starka hållbarhetsprofil genomsyrar allt vi gör, och vi är fast beslutna att vara ett ansvarsfullt föredöme i branschen. Genom att integrera hållbarhet i vår affärsstrategi bidrar vi till en grönare framtid för kommande generationer. Med fokus på kvalitet, service och hållbarhet är vi en pålitlig partner som skapar mervärde för våra kunder och samhället som helhet.

Halmstad
Reparatörsgatan 8
302 62 Halmstad
Telefon: 035 - 19 19 19

Ljungby
Långgatan 17
341 32 Ljungby
Telefon: 0372–821 00

Karlskrona
Silvervägen 10
371 50 Karlskrona
Telefon: 0455–269 00

Kalmar
Telefon: 0480–195 25

Populära val
close slider

Ansök om PS Tankkort >>

Företagsinloggning >>

Hitta stationer >>

Beställ Leverans >>

Kontakta oss >>

GDPR >>