Vätgas.

Stora steg mot en
grönare framtid.

Vi på PS tar stora steg mot en grönare framtid inom transportsektorn genom att introducera fossilfritt bränsle och vätgas som alternativ.

Magnus Sjöö, VD, delar med sig av vår spännande resa och berättar om vårt engagemang för att bygga en infrastruktur av vätgasstationer som möjliggör en sömlös övergång till utsläppsfria fordon.

-Vi är glada att meddela att vi redan är igång med att etablera två av de första större vätgasstationerna i Sverige. Belägna i Ljungby och Oskarshamn, strategiskt utplacerade längs E4 och E22, är dessa stationer lätta att nå för både tunga fordon och personbilar. Med en imponerande kapacitet på mellan 50-75 tunga fordon per dygn eller 300-500 personbilar per dygn, kommer dessa stationer att säkerställa att det finns tillräckligt med tillgängligt bränsle för alla som väljer att köra på vätgas.

Våra stationer kommer att erbjuda enkel betalning genom vanliga betal- och kreditkort, samt möjligheten att ansöka om vårt exklusiva kundkort för förmånliga erbjudanden och rabatter.

I Ljungby har vi gjort betydande framsteg sedan starten i slutet av februari. Med all utrustning på plats och klara för provning, närmar vi oss snabbt en fullständig driftsättning. Trots några återstående markarbeten, förväntar vi oss att inviga stationen efter sommaren. Unikt för denna station är vår direktanslutning till Strandmöllen för grön vätgasproduktion och vårt innovativa containerlager för lagring av vätgas.

I Oskarshamn pågår byggandet för fullt sedan mars, där vi förbereder oss för att kunna erbjuda dubbla tankmöjligheter för tunga fordon. Även här kommer personbilar att välkomnas, och med en framtidssäkrad design för stora volymer, kommer stationen vara redo för invigning efter sommaren.

Vi uppdaterar er

Vi förstår vikten av att hålla er uppdaterade med våra framsteg. Därför kommer vår hemsida kontinuerligt att uppdateras med bilder och nyheter om byggprocessen. Vi hoppas kunna dela ännu mer spännande nyheter om bidrag för ytterligare stationer inom kort, och även informera om eventuella stationer för våra koncernsamarbeten.

Följ med oss på vår resa mot en grönare framtid, och låt oss tillsammans forma en mer hållbar transportsektor för kommande generationer.

Har du inte PS Tankkort?

 

Med vårt tankkort får du tillgång till hela vårt nätverk av drivmedelsstationer. Dessutom får du full kontroll, enkel administration och hjälp med att nå dina miljömål.

Dina inköp samlas på faktura och har du fler fordon erbjuder vi även kundlogin, fordonsuppföljning, anpassade fakturor, tvåkortssystem med mera.

Vi är

PS energi.

 

PS Energi är ett innovativt och ansvarstagande energi- och drivmedelsföretag med över två decennier av erfarenhet. Vi har byggt ett starkt rykte för att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet, alltid med personlig service och flexibilitet för att möta våra kunders unika behov. Vi förbereder oss för framtiden genom att ständigt utveckla våra erbjudanden med den senaste teknologin och hållbara lösningar.

Vår starka hållbarhetsprofil genomsyrar allt vi gör, och vi är fast beslutna att vara ett ansvarsfullt föredöme i branschen. Genom att integrera hållbarhet i vår affärsstrategi bidrar vi till en grönare framtid för kommande generationer. Med fokus på kvalitet, service och hållbarhet är vi en pålitlig partner som skapar mervärde för våra kunder och samhället som helhet.

Följ oss på sociala medier

@psenergi

Halmstad
Reparatörsgatan 8
302 62 Halmstad
Telefon: 035 - 19 19 19

Ljungby
Långgatan 17
341 32 Ljungby
Telefon: 0372–821 00

Karlskrona
Silvervägen 10
371 50 Karlskrona
Telefon: 0455–269 00

Kalmar
Telefon: 0480–195 25

Populära val
close slider

Ansök om PS Tankkort >>

Företagsinloggning >>

Hitta stationer >>

Beställ Leverans >>

Kontakta oss >>

GDPR >>